Blogregények, versoldalak és más szépirodalmi blogok és honlapok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Végre egy felüdülés

2014. május 08. - Angyali Lecke

tiniregény- link

Végre találtam egy tényleg a blogom témájába illő blogot. És ami még inkább felderít, hogy a történet meglepően jó. Tinikről szól, nem feltétlenül csak tiniknek. Teli van élettel, és rendkívül jól adja vissza a tinédzserek éretlen, nyegle viselkedését. Bevallom sokáig tartott, mire rájöttem, hogy a benne szereplő tinédzserek valójában egy létező tinizenekar a One Direction tagjai, amivel nincs is igazán probléma, hiszen bizonyos korszakunkban mindannyian elkalandozunk. A főszereplő az egyik tagnak a húga, és viszonylag hamar szexre is kerül a sor. De hogy ez mennyire perverz? Hát... véleményem szerint egyáltalán nem, csak 18-as karikás. A történet akkor kezd kissé érdektelenné válni, amikor a színen feltűnik Justin Bieber is, és nem azért, mert az ifjú alkoholista botrányhős nem lehet szimpatikus, csak a sztárparádé már sokká válik. Az ember azért még mindig kíváncsi lenne a folytatásra. reménykedve abban, hogy ez a szereplő is szimpatikussá válik, azonban ez nem következik be. Egyszer csak a történetnek vége szakad (2013-ban), és egyetlen komment ad már csak életjelet a blog írójáról: "Nem írhatom tovább :/" Hogy miért nem írja tovább, azt nem tudni, valószínűleg arra vár, hogy a felhergelt tömeg követelje a folytatást. Bár az sem elképzelhetetlen, hogy pusztán megijedt a saját fantáziálásától, bár ez esetben általában törölni szokták a blogot. Szóval van egy egész olvasható, élvezhető, bájos blog, amiből tényleg lehetne valami, mégsem teljesedik ki. 

Letisztultság: 5, dinamika 5*, figyelemfelkeltés: 5*, kezelhetőség: 5, funkciók: 5, képek helyett képi világ/ motívumok: 5, tartalom 5*, modernség:5*, irodalmi érték: 4/5. Összességében 5*-re értékelném a blogot, a saját szempontjaim szerint, és talán kijelenthetem, hogy ez a blog a tipikus példa arra a műfajra, amit "blogregényként" definiálok. A bejegyzések rövidek, a nyolc fejezetet így nem túl nagy kihívás elolvasni jelenlegi terjedelmében. Akinek van egy felesleges órája az eddigi történetet ajánlom lazulásra. 

Az 1D sexual story felirat külön piros pontot ér nálam, nagyon jót mosolyogtam rajta. 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogregenygyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr726135973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása