Blogregények, versoldalak és más szépirodalmi blogok és honlapok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Konspirációk, összeesküvés elméletek

2014. május 04. - Angyali Lecke

III és szamizdat - link

Valószínűleg nem mindenkinek egyértelmű, hogyan jut eszembe egy ilyen honlapot beemelni ide, mégis úgy gondolom, hogy van mit tanulnunk a honlapkészítőktől. Hogy mi a három i betű? Hm... Bevallom fogalmam sincs, de hát ez van. Egy biztos, hogy a blog egy már megjelent könyvet reklámoz, értékelendő, hogy ettől függetlenül mégis megosztják velünk a titkaikat, amiről tudomásuk lett. A Kádár korszak politikai rendőrségéről szóló történetek persze nem csak történelmileg lehetnek érdekesek, vagy mondjuk úgy: szenzációk, de van irodalmi értékük is, ha igaz történetek ha nem, van szórakoztató faktoruk. Persze mindent meg tesznek azért, hogy minden állításukat alaposan alátámasszák, ami még tovább növeli a blog (és a könyv) összértékét. 

Nézzük mit is tudnék róla elmondani. Letisztultság: 3, dinamika 4, figyelemfelkeltés: 4/5, kezelhetőség: 3, funkciók: 4, képek: 4, tartalom 5, modernség:5, irodalmi érték: 5. Összességében 4/5-re értékelem a blogot, és remélem, hogy az egyértelmű céljukat, miszerint a könyv kelendőbb lesz, elérik. Ha irodalmi szempontból tekintünk a blogra, akkor történelmi regényként meglepően olvasható. Hajrá III/III kutatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogregenygyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr896117909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása