Blogregények, versoldalak és más szépirodalmi blogok és honlapok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Saját értékelés

2014. május 04. - Angyali Lecke

Angyali lecke- link

A házi kotyvasztású regényem.Természetesen nem ok nélkül készítettem ezt a honlapot. A saját alkotású regényemről azonban nem fogok semmilyen kritikát mondani, hogy is tudnék, én alkottam, nekem ez a legjobb. Amikor úgy éreztem, hogy ennek a történetnek nem a számítógépem egyik eldugott könyvtárában kellene porosodnia, akkor féltem, hogy milyen visszhangot vált majd ki az olvasók körében. Természetesen akinek nem volt stílusa ez a műfaj, vagy nem szeret olvasni, azok már eleve elkerülték, és akik maradtak azoknak bejött. Persze vannak a blognak hibái, ez egy amatőr írás nagy hátránya: nem lektorálják százam betűről betűre a művet, ezért ha nem veszel észre egy hibát addig amíg közzé nem teszed, akkor az benne marad addig, amíg egy olvasód fel nem hívja rá a figyelmet. És ez a szép a blogolásban: Ha egy könyvben van hiba, azon már nem tudnak változtatni, legfeljebb javított oldalakat küldenek, de inkább csak a következő kiadásokban szerepelhet a javítás, a blogon meg ha megkérdezik, hogy "Miért írsz egy tájleírásnál egyszarvú csillámpónikról?" akkor részleteiben vagy akár fejezeteiben azonnal javíthatod a zavaró részeket. Éljen a digitalizmus, a modern kor perverz áldása! VIVÁT!

A történet egyébként egy lányról szól, aki mesél az életéről, jelenéről, múltjáról, és nem létező jövőjéről. Életszagúan, olykor nyersen írja le a történéseket, még a csillogást is. Ez egy modern tündérmese, egy szerelmes történet, és igen, van benne szex, de nem azért, mert olyan divatos a szexről beszélni manapság, vagy mert így "eladhatóbb", hanem azért, mert úgy gondolom, hogy a kapcsolatok értékének meghatározásához a legjobb vizslatni a teljes kapcsolatot, amiben kőkeményen benne van a szex is. Bár hitről, reményről és égi gondoskodásról is szó esik benne, elutasítok mindenféle vallási párhuzamot, mindössze a józan paraszti tapasztalásról és érzésekről szól. A blog folytatás alatt van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogregenygyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr686117760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása