Blogregények, versoldalak és más szépirodalmi blogok és honlapok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Blogtündérek

2015. február 01. - Angyali Lecke


t_n_puzzle-2-x-20-db-os-tunderek-es-unikornisok_4774_2.jpg

Eljött az a pillanat, amikor nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy mennyi ember dolgozik azért, hogy a blogot és honlapok jobban nézzenek ki. 

Valójában itt nincs szakértő csapat, sőt, még egy valamire való informatikus sincs. Autodidakta módon 12-20 éves lányok megtanulták, hogyan lehet képet és egyebeket szerkeszteni, hátteret, fejlécet, trailert, hogy aztán a blog megkapja a neki járó kinézetet. 

Most talán azt hiheti valaki,hogy ez olyan egyszerű feladat. Pedig speciális tudást igényel, hogy ne egész nap a gép előtt üljön az ember, és abban a méretben és színben, ahogya megálmodója kérte, felkerülhessen a blogra, mindenféle állítgatás nélkül. 

Bizony nem egyszerű, ha már nem csak egy, hanem két képpel kell dolgozni, bárki nyugodtan kipróbálhatja, hogy milyen nehéz úgy megcsinálni valamit, hogy az ne legyen gagyi. 

Aztán még ott a trailer, ahol először a videókból ki kell vágni a megfelelő képkockákat, majd megfelelősorrendben összeilleszteni és egységesíteni, lehetőleg úgy, hogy úgy tűnjön, mintha direkt oda készült volna. 

Ráadásul mindezt a szabadidejükben, ingyen csinálják, úgy, hogy tudják nagyon jól: hálán kívül más nem jár érte, és az sem biztos, hogy a "megrendelő" a következő héten nem cseréli le a képet/ videót egy másikra. Ez főleg akkor lehet hálátlan feladat, amikor már napok óta szenvednek egy munkával, és még mindig nem találták el azt, ami az elképzelés volt. 

Én itt most szeretnék köszönetet mondani áldozatos munkájukért, mert nélkülük bizony fele annyira sem lennének jól a blogok, mint velük. 

Minden blogger nevében mondhatjuk: 

KÖSZÖNJÜK, HOGY VAGYTOK NEKÜNK!

 

Akinek én speciálisan is köszönöm, azokat oldalsávban kiemelem. (a listát bővítem, ha jelzitek)

A bejegyzés trackback címe:

https://blogregenygyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr996955203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása