Blogregények, versoldalak és más szépirodalmi blogok és honlapok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Irodalmi blogok gyűjteménye

Egyoldalú kritika vs kommentelés

2014. május 04. - Angyali Lecke

A nyomtatott könyvek kritikája- link

A link szintén nem teljesen vág a honlap fő mondanivalójához, mégis úgy gondolom hogy érdekes rápillantani a blogra, hiszen itt nyomtatott könyvek ajánlója, kritikája található egész kulturált formában. Meg ismondják az ember arcába, hogy megmondják mit olvass és mit ne. Ez tök jó... bár nekem nem tetszik. Én sosem mondanám azt, hogy amit én lehurrogok valamiért ne olvassa el senki. Olvassa el, igenis. MINDENKINEK LEGYEN SAJÁT VÉLEMÉNYE. A kritikának csak iránymutatásnak szabad lennie, figyelemfelhívás, lényegkiemelés. Nem befolyásolható zombikat akarunk létrehozni, hanem kiemelni a kiemelni valót. 

De persze nem azért emeltem ki ezt a linket, hogy csak azt emeljem ki, amit ki kell, hanem hogy elmondjam az előnyeit. Mondjuk kezdjük a kritikákkal: egész jók. Ahhoz képest, hogy meg akarják nagyon mondani, hogy mi legyen, egész emberi hangú, jófej kritikákat írnak, ami valóban felkelti a figyelmet az adott műre. A tartalom erős 4-es, mert a filmeket nem igazán tüntetik fel jó színben, a külcsíny 5*, a kezelhetőség 5*, de összértéket nem írok, mert nem is vág a blogom témájába a blog. 

Érdekessége a blognak a hangoskönyvek iránti érdeklődése, és az olvasóik mozgósítása ez ügyben. Az online könyvek viszont egyáltalán nem szerepelnek a palettán. Ejnye...

A bejegyzés trackback címe:

https://blogregenygyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr46118026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása